12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Banca pentru Alimente caută voluntari la Sibiu pentru colecta de Paște

Știri din Județ

Anual, în perioada sărbătorilor Banca pentru Alimente organizează împreună cu partenerii, o campanie de colectare de alimente în supermarketuri. Clienții magazinelor pot achiziționa alimente pe care să le doneze apoi în cutiile situate la ieșirea din magazin. Toate produsele donate vor fi distribuite apoi de Băncile Pentru Alimente organizațiilor non profit ce au în grijă persoane în nevoie. 

Banca pentru Alimente caută voluntari pasionați și dedicați pentru a ajuta în campania de colectare! Dacă vreți să ajutați persoanele în nevoie cu ocazia sărbătorilor de Paște, vă puteți alătura echipei Banca pentru Alimente.

Atribuțiile voluntarilor:

Să fie disponibili să ajute în cel puțin una din locațiile în care se desfășoară campania în județul Sibiu. Să comunice clienților despre campanie (perioada în care se desfășoară, tipuri de alimente care pot fi donate, unde ajung alimentele, etc.). Să fie disponibili să stea în magazin pe o tură de 2 ore. Să poarte vesta și ecusonul ‘Banca Pentru Alimente’.

Banca pentru Alimente va oferi voluntarilor toate informațiile necesare. Va exista și o perioadă de pregătire în săptămâna 27-31 martie (campania din magazine va începe din 3 aprilie).

Cei interesați să devină voluntari se pot înscrie online prin acest formular.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri