7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Targa „canadiană” – noua achiziție a Salvamont Sibiu

Știri din Județ

Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu tocmai a achiziționat o targă „Canadiană” cu un sistem propriu de frânare, echipată cu sac pentru accidentat și o saltea vacuum pentru persoanele traumatizate. Această investiție a fost posibilă datorită finanțării oferite de Consiliul Județean Sibiu. Investitia totala fiind de 21 000 lei.

Această nouă targă reprezintă o îmbunătățire semnificativă pentru capacitatea noastră de a oferi asistență medicală de urgență pe domeniile schiabile.

Mulțumim tuturor celor care contribuie la eforturile noastre de a proteja și ajuta comunitatea noastră.
Vă încurajăm să continuați să sprijiniți Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu și să vă alăturați nouă în eforturile noastre de a salva vieți și a oferi asistență medicală de urgență în zonele montane și greu accesibile.

În perioada imediat următoare SPJ Salvamont Sibiu va strânge fondurile necesare echipării unui UTV cu o structura dedicată transportului victimelor în mediul accidentat.
Puteți susține achiziția acestui echipament donand sau alergând împreună de susținătorii noștri la Maratonul Internațional Sibiu (link AICI).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri