17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

VIDEO-FOTO: Biciclistă acroșată de o mașină pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Sibiu

Știri din Județ

Traficul rutier este îngreunat pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Sibiu, pe sensul spre gară, din cauza unui accident.


Conform datelor de la fața locului, o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a fost acroșată de o mașină ce a virat stânga de pe strada Berăriei. Șoferul mașinii a declarat faptul că mașinile din partea stângă aveau roșu la semafor, iar biciclista ar fi intrat în intersecție neregulamentar. Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, are un handicap locomotor însă mașina era adaptată pentru condus.

Publicitate

În urma impactului, biciclista a suferit un traumatism cranian ușor și traumatisme la nivelul genunchilor.

Polițiștii rutieri desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în zonă fiind și camere video.

„Un sibian în vârstă de 44 de ani, a pătruns în intersecția cu Bvd. Corneliu Coposu fără să acorde prioritate și a lovit o bicicletă condusă spre strada Constituției, pe banda special destinată, de către o sibiancă în vârstă de 20 de ani.” transmite IPJ SIBIU

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip C in Sibiu ,pe B-dul Coposu ,la un accident rutier între un autoturism și o bicicleta.
Echipajul sosit la fata locului, a găsit o victima,femeie ,de 20 de ani care în urma accidentului a suferit un traumatism cranian ușor și traumatisme de membre inferioare(genunchi). Tânăra a fost transportata la UPU SIBIU în stare stabilă.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

2 COMENTARII

    • Indiferent ești obligat sa opresti nu ai voie sa dai peste oamenii și nici animale dar suntem in România iar bătrâni care nu sunt capabili sa nu mai conducă ,sechele ,traume ,probleme psihice toate astea e ușor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic