12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO EXCLUSIV: Bărbat lovit mortal de tren la Sibiu

Știri din Județ

O persoană decedată a fost găsită, în această dimineață, pe un câmp din cartierul Ștrand 2. La fața locului au sosit de urgență mai multe echipaje de Poliție și Medicină Legală.


Corpul neînsuflețit ar fi fost găsit la aproximativ 100 de metri de bariera care desparte cartierul Ștrand 2 de Câmpișor. Conform surselor Sibiu Independent, sibianul în vârstă de 39 de ani a fost accidentat mortal de tren. Mecanicul de locomotivă nu a sesizat accidentarea bărbatului și astfel nu a oprit trenul.

„În această dimineață, în jurul orei 07:30, polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Sibiu au fost solicitați să intervină în municipiul Sibiu, la trecerea la nivel cu calea ferată din Câmpșor, zona cartierului Ștrand, unde mecanicul unui tren a semnalat prezența unei persoane decedate pe acostamentul căii ferate. La fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, sibian, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, cel mai probabil survenite în urma unui accident feroviar, produs în această dimineață.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri