spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 10 mai, 2024
spot_img

FOTO: Trei răniți la Avrig. Coliziune între o mașină și un autocamion plin cu pietriș

Știri din Județ

Publicitate

Un accident cu victime s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 1, în zona km. 283, pe centura Avrigului.

Publicitate

În urma coliziunii dintre un autoturism și un camion încărcat cu pietriș, trei persoane au fost rănite, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că șoferul unui autoturism condus spre Brașov, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus din sens opus, după care a fost proiectat într-o autoutilitară, care circula în spatele autocamionului.

La volanul autoturismului s-a aflat un buzoian în vârstă de 21 de ani iar autocamionul a fost condus de către un sibian în vârstă de 38 de ani. Autoutilitara a fost condusă de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Prahova.

STAREA VICTIMELOR

În urma impactului, trei persoane au fost rănite: un băiat în vârstă de 16 ani, cu contuzii și escoriații, un bărbat în vârstă de 45 de ani, cu traumatism de membre și un alt bărbat în vâsrstă de 48 de ani, cu multiple contuzii și escoriații.

Traficul rutier a fost deblocat.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție, intervin în aceste momente pe DN1 km 283 – centura orașului Avrig la un accident rutier. În sprijin intervine și un echipaj SAJ. Din primele informații sunt implicate un autoturism și un camion care transporta pietriș. Echipajele medicale evaluează 3 persoane implicate în accident.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri