25.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

VIDEO: Șofer recalcitrant la Gura Râului. A blocat un microbuz și a sărit la bătaie

Știri din Județ

Conducătorul unui microbuz a fost blocat astăzi în trafic și ulterior agresat de șoferul unei mașini înmatriculate tot în județul Sibiu. Evenimentul s-a petrecut pe raza localității Gura Râului.


N.C ne-a relatat faptul că în timp ce se deplasa cu un microbuz transport persoane pe raza localității Gura Râului din județul Sibiu, la un moment dat a oprit în fața unei porți pentru a lăsa un călător. Șoferul microbuzului transportă zilnic muncitori pe ruta Cristian – Gura Râului și este la prima interacțiune cu agresorul.

Însă rutina a fost întreruptă astăzi, în jurul orei 15:35, atunci când, oprit fiind, a fost clanxonat insistent și „flash-uit”. Nervos, șoferul unui Audi negru a făcut mai multe manevre periculoase în spatele, lateralul și față microbuzului. Din spusele lui N.C, crede cu tărie că siguranța pasagerilor a fost pusă în pericol din cauza manevrelor de evitare pe care a fost forțat să le facă. Șoferul recalcitrant a coborât din mașină și a deschis nervos portiera microbuzului, încercând să-l dea jos pe bărbat.

„Am lasat un călător în dreptul porții la Gura Râului și din spate a venit un Audi, șoferul era nervos, faruri , clanxoane. După nici 20 de metri a pus frână de 3 ori iar apoi s-a dat jos nervos. A vrut să mă dea jos din mașină, dar aveam centura așa că mi-a rupt doar puloverul. A sărit la bătaie, înjurături, amenințări. Maram că eu nu mai am ce căuta în Gura Râului. Aveam călători în microbuz și puteam să fiu implicat într-un accident. Am strigat oamenilor de pe strada să sune la 112. Vecinii agresorului tot cu el ținea și mă acuzau că eu provoc. M-am dus la Poliție la secția din Gura Râului însă echipajul era la o altă intervenție în Poiana Sibiului. Aceștia au spus să merg la cea din Orlat până la ora 16:00. Am ajuns acolo și surpriză, nimeni. O să depun luni plângere pentru agresiune, amenințare și distrugere.” a declarat pentru Sibiu Independent, N.C șoferul microbuzului

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Cocalari nespălați din fundul lumii.
    Au audi cu gume reșapate, nu e voie sa oprești in fata lor. Rabla consuma doi litri să pornească de pe loc, probabil anacolutul rupt în cur mai avea doar unul în rezervor.
    Gura raului, un jeg plin de frustrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri