spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

„Să moară şi capra vecinului“ – varianta Tălmăcel

Știri din Județ

Publicitate

Expresia „să moară şi capra vecinului“ a ajuns și în localitatea Tălmăcel din județul Sibiu. Invidios pe vecinul său, un bărbat în vârstă de 45 de ani i-a pus periodic bețe-n roată. Acum însă, pentru faptele sale, a fost reținut pentru 24 de ore.


Atsfel, la data de 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu l-au reținut pe bărbat, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, tulburare de posesie și distrugere. Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada iulie 2022 – martie 2023, bărbatul ar fi desființat gardul despărțitor dintre proprietatea sa și cea a unui vecin, ar fi luat fără drept stâlpii și plasa din care a fost confecționat gardul și le-ar fi depozitat pe proprietatea sa.  Ulterior, bărbatul ar fi sustras o poartă de pe proprietatea vecinului, ar fi distrus o cultură viticolă, ar fi tăiat fără drept mai mulți arbori de pe terenul aceleiași persoane și ar fi sustras materialul lemnos rezultat.

În baza administrării probatoriului, la data de 27 martie, polițiștii tălmăceni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului