11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Carmen Iohannis a plantat alături de elevi în aceeași pădure ca deputatul PSD Bogdan Trif. După 8 ani

Știri din Județ

Într-o acțiune a elevilor de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, Carmen Iohannis a plantat ieri alături de aceștia goruni și frasini în Pădurea Tufari, în apropiere de Tocile. Tot aici, acum 8 ani, actualul deputat PSD, Bogdan Trif organiza o acțiune de plantare cu elevi ai unor școli.


Săptămâna verde a fost un prilej pentru profesoara Carmen Iohannis, soția președintelui României, de a ieși în natură alături de elevii săi. Însoțită de Ilie Troancă, directorul Direcției Silvice Sibiu, aceasta și-a pus mănușile și a plantat goruni și frasini.

„Azi ne-am așezat visurile sub goruni, scări spre ceruri” a scris Carmen Iohannis pe contul său de Facebook, unde a postat și fotografii de la eveniment.

„Astăzi, 28.03.2023 s-a desfășurat o acțiune de plantare organizată de Ocolul Silvic Sibiu din cadrul Direcției Silvice Sibiu, la care au participat elevi ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, însoțiți de doamna profesor Carmen IOHANNIS, Prima Doamnă a României. Evenimentul a avut loc în Unitatea de Producție I Sibiu, unitatea amenajistică 24B, unde au fost plantați puieți forestieri din speciile gorun și frasin”, au precizat cei de la Direcția Silvică Sibiu.

Directorul instituției, Ioan Troancă a fost prezent la eveniment și a dat o mână de ajutor primei doamne a României.

Deputatul PSD Bogdan Trif a plantat tot aici

În aceeași zonă, în 2015, pe atunci director la Agenția de Mediu Sibiu, Bogdan Trif a organizat o acțiune de plantare copaci. Și el a fost alături de elevi de la școala din Sadu și de la școala I. L. Caragiale din Sibiu. Plus angajați ai Agenției. Acțiunea lor de atunci a avut loc în cadrul „Lunii Pădurii”. La acțiunea lui Trif a participat și primarul comunei Sadu, Valentin Ivan.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL