11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

EXCLUSIV: Mesaj de adio – „Finalul luptei mele cu viața”

Știri din Județ

Apar tot mai multe detalii șocante despre accidentul mortal de azi-noapte, produs pe drumul ce leagă Sibiul de Poplaca.


Deși inițial s-a crezut că tânărul șofer în vârstă de doar 23 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune violentă cu un copac, au apărut informații certe despre un gest suicidal.

La statusul numărului de telefon, pe aplicația de Whatsapp, Dennis a scris: „28.03.2023 – Finalul luptei mele cu viața”. Ultima conectare pe aplicație a fost la ora 23:17, cu aproximativ 20 de minute înainte de tragicul accident.

„La data de 28.03.2023, două persoane, cunoștințe ale bărbatului au apelat 112, pentru a reclama faptul că acesta le-ar fi trimis mesaje telefonice, anunțând că intenționează să se sinucidă, fără a preciza modalitatea în care ar recurge la o asemenea faptă. În zona semnalată, respectiv Pădurea Dumbrava, au fost direcționate mai multe echipaje de ordine publică și poliție rutieră, în vederea depistării persoanei în cauză. Din păcate, la 1 minut distanță de al doilea apel 112, în dispeceratul I.P.J. Sibiu s-a primit sesizarea că pe DJ 106R, la ieșirea din municipiul Sibiu, un autoturism ar fi lovit un copac.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Dennis era student la Facultatea de Inginerie din Sibiu iar în trecut a absolvit Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu. Pe profilul de Facebook avea doar 133 de prieteni iar apropiații vorbesc despre el ca fiind un băiat liniștit și retras.

Mașina, un Mercedes-Benz din 2006, de culoare gri, a ajuns un morman de fiare, fiind distrusă în totalitate. Am vrut să vedem la ce viteză s-a oprit acul vitezometrului însă acesta a fost făcut pur și simplu bucăți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri