spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Starea drumurilor județene din această dimineață, după ninsoare

Știri din Județ

Publicitate

Societatea Drumuri și Poduri SA, compania Consiliului Județean Sibiu, informează că datorită condițiilor meteorologice din ultimele 48 ore în majoritatea zonelor care acoperă raza Județului Sibiu a nins, carosabilul este umed, în unele zone parțial acoperit cu zăpadă.

La această oră se acționează după cum urmează:

– zona 1 (Cristian – Săliște – Jina) – carosabil umed, se acționează cu material antiderapant

– zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș) – carosabil umed, parțial acoperit cu zăpadă, se acționează cu lamă și material antiderapant

– zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului) – carosabil umed, se acționează cu material antiderapant

Pe restul drumurilor care acoperă raza teritorială a Județului Sibiu s-a acționat în cursul nopții cu material antiderapant.

În cursul zilei de ieri, 28.03.2023 s-au folosit 46,50 to material antiderapant, iar astăzi până la această oră s-au folosit 42,84 to material antiderapant.

Deoarece în acest moment circulația pe unele drumuri județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător.

Societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu acordă o atenție specială comunicării cu locuitorii județului, pentru informarea acestora în legatură cu starea drumurilor, dar și pentru transmiterea de către cetățeni a sesizărilor punând la dispoziție platforma www.drumuripodurisibiu.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…