spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, despre elevii și cadrele didactice implicate în accidentul de la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, afirmă, după accidentul dintre cele două autocare, produs, miercuri seară, pe DN 1, în judeţul Sibiu, că niciun elev nu este rănit grav, arătându-şi suportul faţă de cei implicaţi în evenimentul rutier, potrivit Agerpres.ro.


„Am aflat, ieri seară, despre accidentul produs în Sibiu, între două autocare, în care se aflau mai mulţi elevi. Salvatorii se află, acum, la faţa locului şi evaluează situaţia, pentru a acorda tot sprijinul necesar. Din fericire, din informaţiile primite până acum, niciun elev nu este rănit grav. Le urez însănătoşire grabnică elevilor şi cadrelor didactice implicate în accident şi le transmit, cu acest prilej, că atât eu, cât şi Ministerul Educaţiei suntem alături de ei”, a scris Deca pe Facebook.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, evenimentul rutier a avut loc în localitatea Bradu, în zona restaurantului Poiana Bradului, judeţul Sibiu, fiind vorba despre o coliziune faţă-spate între două autocare, în care se aflau şcolari şi profesori de liceu.

„În cele două autocare se aflau 90 de persoane – 2 şoferi, 4 profesori şi 84 de copii cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani”, a transmis IGSU.

Ulterior, zece copii au fost transportaţi la spital, conştienţi şi cooperanţi, având dureri cervicale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului