spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Deschiderea sezonului velo în Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În urmă cu un an, Urban Bike Revolution și-a propus să dedice o zi deschiderii sezonului velo, zi pe care să o transforme într-o tradieție. Organizatorii au decis ca acestă zi să fie celebra 1 mai, iar în acest an sărbătoresc din nou printr-un tur pe străzile orașului, plecarea fiind din Piața Mare din Sibiu, începând cu ora 15:00.

Aceasta este o ocazie fantastică de a scoate biciclete din garaj și de a vă reuni pentru a sărbători sosirea primăverii.

La acest eveniment invităm în special familiile cu copii să ni se alăture, fiind una din puținele oportunități de a explora orașul  în siguranță pe bicicletă. Ca în fiecare an am solicitat spijinul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu pentru a ne oferit protecție, făcând din acest eveniment o experiență sigură și plăcută pentru toată lumea. Haideți să profităm de această ocazie pentru a arăta cât de mult ne place să mergem cu bicicleta și cât de mult înseamnă acesta pentru noi ca și comunitate, declară Andrei de la Urban Bike Revolution.    


Pentru participare este nevoie doar de entuziasm, energie și bună dispoziție acestea fiind ingredientele unei după-amiezi plină de voie bună, sănătate și un puternic sentiment de comunitate. Cu siguranță va fi o experiență de neuitat.

Link-ul evenimentului se găsește aici: https://facebook.com/events/s/deschidem-sezonul-velo-tur-cu-/1640983129738347/

Acțiunea face parte din proiectul Laboratorul de Mobilitate Urbană și este co-fonanțat de Primăria Municipiului Sibiu, prin agenda Comunității și sprijinit de Green Hill, DeniUtilCom și ActionSport.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului