6.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO-FOTO: La doar câteva ore distanță, un alt pieton a fost lovit de mașină, tot la Sibiu

Știri din Județ

Un nou accident de circulație s-a produs în această seară, pe strada Maramureșului din municipiul Sibiu. Aici, un pieton a fost lovit de o mașină.


Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism spre Șoseaua Alba Iulia, o sibiancă în vârstă de 53 de ani, a lovit un bărbat care traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Bărbatul accidentat, un sibian în vârstă de 58 de ani, a suferit politraumatisme, dar și o fractură de membru superior.

Tot astăzi, acum aproximativ 7 ore, o altă femeie era lovită tot pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu.

Traficul în zonă este blocat total.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Maramureșului din municipiul Sibiu, la un accident rutier în care un pieton a fost acroșat de un autoturism. Pietonul, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost transportat la UPU Sibiu, conștient politraumatizat și cu o fractura de membru superior.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri