26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

PSD Sibiu: Tinerii social-democrați luptă pentru viața lui Victor (C.P)

Știri din Județ

Organizația Județeană PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Tinerii social-democrați sunt profund implicați în campaniile de ajutorare a celor greu încercați. La întâlnirea cu colegii din PSD, organizată în 1 mai, tinerii noștri au adus un photoboot (o cabină foto) și i-au invitat pe cei peste 800 de participanți să-și facă fotografii, contra unui cost modic, pentru a contribui la o campanie umanitară. Suma colectată îi este destinată lui Victor, un băiețel care suferă de SMA (amiotrofie musculară spinală), o boală genetică rară, care atacă celule nervoase responsabile de mișcările voluntare.

”În ciuda faptului că, alături de familia sa frumoasă, Victor a depășit momente extrem de dificile și provocatoare, inima lui puternică și zâmbetul cald au reprezentat o puternică motivație pentru noi. Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la strângerea de fonduri pentru tratamentul lui Victor!”, spune Dan Luca, președintele Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat Sibiu.

”Victor va împlini 2 ani în data de 19 mai. Medicii recomandă ca tratamentul special și foarte costisitor să înceapă înaintea acestei vârste. Pentru că este nevoie de o sumă considerabilă, recomandăm tuturor, în limita posibilităților, să contribuie la campania lansată de organizația TogetherForVictor. Privind retrospectiv, suntem recunoscători tuturor pentru tot sprijinul acordat lui Victor”, spune Florian Giubega.

Cei care pot și doresc să contribuie la sănătatea lui Victor pot face donații în contul RO80RZBR0000060021411897, deschis la Raiffeisen Bank (Titular: Adelina Dinescu), Cod Swift banca: RZBRROBU sau RO82RZBR0000060017856132, deschis la Raiffeisen Bank (Titular: Ioan Dinescu), Cod Swift banca: RZBRROBU. Donații pot fi făcute și prin Revolut, către 0746169534 – Dinescu Adelina, respectiv 0752364020 – Dinescu Valentin sau la https://www.paypal.me/togetherforvictor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri