spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Video: A început programul de întreținere a drumurilor din Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

Programul de întreținere a drumurilor a început în această săptămână în municipiul Mediaș. Acordul privind aceste lucrări se derulează pe o perioadă de 4 ani, activitățile fiind desfășurate de către SC Geiger Transilvania SRL și asocierea dintre SC Terra Building SRL și SC Asterra CON SRL. În mod concret, aceste societăți vor executa lucrări de turnat covoare asfaltice, plombe asfaltice, amenajare parcări cu pavaj înierbat, marcaje rutiere, reparații trotuare cu pavaj și asfalt, ridicat cămine și guri de scurgere la cotă, precum și refacere sistem rutier.

În acest moment, lucrările începute în Mediaș constau în plombe pe suprafețe întinse, acolo unde asfaltul este deteriorat și cuprind arterele principale ale municipiului: DN14, DN14A, străzile Avram Iancu, Moșnei și Stadionului, urmând să continue cu arterele din toate cartierele medieșene.

Programarea lucrărilor se va face la începutul fiecărui an, precum și în funcție de deteriorările care apar pe parcurs la întregul sistem rutier, iar firmele vor acționa în așa fel încât să mențină străzile din municipiu în stare de circulație, fără a afecta confortul cetățenilor. Municipalitatea va asigura în fiecare an bugetul necesar pentru aceste tipuri de lucrări.

„În această săptămână a început programul de întreținere a drumurilor. Lucrările care urmează să se efectueze sunt: plombe și covoare asfaltice, trotuare și parcări la domiciliu și, nu în ultimul rând, ridicarea căminelor la cotă. Acest program, așteptat în principal de conducătorii auto, se va derula atâta timp cât vor permite condițiile meteo. La finalul acestui program, ne dorim ca drumurile din oraș să fie mult mai circulabile.“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor