1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Diaverum România deschide în Mediaș un Centru medical de nefrologie și dializă modern

Știri din Județ

Centrul medical de nefrologie și dializă Diaverum Mediaș și-a început activitatea la 1 mai 2023, într-o clădire modernă, proiectată și construită în sistem nZEB, clădire cu eficiență energetică ridicată.


În această nouă locație, pacienții și personalul nostru vor avea acces la o experiență îmbunătățită, într-un spațiu modern și generos, cu echipamente și tehnologii de ultimă generație, precum și la inovații care au drept scop menținerea angajamentului nostru de a oferi îngrijire de înaltă calitate.

Lansarea noului centru reprezintă cea mai recentă investiție dintr-o serie de proiecte ambițioase ale Diaverum România, după deschiderea Centrului medical de excelență în nefrologie din București, în august 2022.

Noul centru din Mediaș oferă pacienților un portofoliu larg de servicii medicale, care variază de la prevenție, hemodializă, dializă peritoneală, până la abordarea integrată a bolii cronice de rinichi și a complicațiilor acesteia. Astfel, în cadrul cabinetului de nefrologie, prin programul de Prevenție, oferim pacienților un program de depistare, monitorizare și tratament al bolii cronice de rinichi (BCR), al complicațiilor acesteia, precum și al altor tipuri de afectare renală.

Centrul Medical de Nefrologie și Dializă Diaverum Mediaș, care se întinde pe o suprafață de 1.200 de metri pătrați și este situat în zona centrală a orașului, a fost conceput pentru a stabili noi standarde în îngrijirea bolii cronice de rinichi în România. Centrul se mândrește cu echipamente medicale de ultimă generație și dotări de top, o stație de apă nouă și modernă și 24 de posturi de dializă, care pot deservi peste 140 de pacienți.

Credem cu convingere că dezvoltarea de noi aplicații și sisteme, care îmbunătățesc considerabil experiența pacientului și calitatea serviciilor medicale oferite, este crucială. Prin utilizarea unor tehnologii moderne, precum un sistem digital de asistență a tratamentului, canalul TV intern de comunicare dedicat pacienților, aplicația mobilă concepută pentru a le permite pacienților noștri să participe activ la sănătatea și starea lor de bine, oferindu-le informații la îndemână, centrul nou deschis aduce pacienților din Mediaș servicii la înaltele standarde de calitate recunoscute ale Diaverum. Toate aceste tehnologii constituie elemente cheie care ne deosebesc de competitorii noștri. În plus, pacienții se pot bucura de o atmosferă primitoare, unde au parte de o ambianță relaxantă, dată de muzica ambientală liniștitoare, care îi însoțește pe tot parcursul lor în clinică.

Pacienții noștri vor beneficia în continuare de îngrijirea unei echipe medicale de profesioniști cu peste două decenii de experiență în gestionarea bolilor cronice de rinichi. Bazându-se pe pilonii principali în ceea ce privește îngrijirea pacienților – standardele clinice ce garantează o îngrijire de înaltă calitate și siguranță prin politicile și procedurile implementate, standardele medicale care implică o abordare integrată a tratamentului pentru a obține rezultate medicale optime, măsurarea performanței prin monitorizarea continuă a rezultatelor medicale, precum și educația continuă a pacienților și a personalului și cercetarea științifică – scopul echipei este de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților.

Viorel SIMION, Director General al Diaverum România, a declarat:

„Inaugurarea noului centru din Mediaș reprezintă un alt pas important din strategia companiei și, în egală măsură, pentru serviciile de îngrijire renală ca întreg, la nivel național. Prin acest proiect, dorim să stabilim un nou reper în îngrijirea pacienților cu boală renală cronică, la nivelul județului Sibiu, care se bazează pe competența, pasiunea și inspirația ce definesc cultura noastră, True Care. Sunt extrem de mândru de echipa noastră de proiect, căreia îi adresez cele mai sincere felicitări pentru această realizare extraordinară”.

La rândul său, Ovidiu BRADU, Director Operațional al Diaverum România, care a condus acest proiect, a declarat: „Pacienții cu boala cronică de rinichi își pun toată încrederea în noi, iar Diaverum este întotdeauna alături de ei. Investițiile constante pe care le facem în noile tehnologii și efortul permanent al echipei noastre sunt cele două lucruri de care depinde în mod fundamental excelența îngrijirii pe care o oferim. Sunt convins că noul centru din Mediaș este răspunsul așteptat de către pacienții cu boala cronică de rinichi din această regiune a județului Sibiu”.

Odată cu inaugurarea Centrului medical de nefrologie și dializa Diaverum Mediaș, Diaverum România își consolidează în continuare poziția în topul furnizorilor de servicii de îngrijire renală la nivel național, cu o echipă de peste 1.200 de angajați, care oferă îngrijirea renală ce îmbunătățește viața a peste 3.900 de pacienți cu boală cronică de rinichi în stadiu avansat și a altor peste 4.500 pacienți monitorizați prin cabinetele de nefrologie.

În ultimii șase ani, Diaverum România a investit sume considerabile în relocarea, renovarea și dotarea clinicilor din țara noastră. Printre exemplele notabile ale acestor investiții se numără: Centrul medical de nefrologie și dializă Diaverum Constanța, Centrul medical de nefrologie și dializă Diaverum Splai, Centrul de excelență în nefrologie Diaverum Fundeni.

De la intrarea noastră pe piața de sănătate din România, în 2011, am livrat pacienților noștri peste 6 milioane de tratamente în cele mai sigure și moderne condiții posibile.

Deși este o provocare continuă, ne păstrăm angajamentul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri oferindu-le servicii medicale de cea mai bună calitate și de a fi un partener de încredere al sistemului public de sănătate din România.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri