11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Peste 130 de profesori participă la Forumul MERITO Agnita

Știri din Județ

A doua ediție a Forumului MERITO Sibiu se va desfăşura la Agnita, sâmbătă, 27 mai 2023. Deschiderea va avea loc la ora 8:30, la Casa de Cultură „Ilarion Cocișiu”. Tema Forumului este ”Învățare experiențială” (”Learning by doing)”. Peste 130 de profesori au confirmat participarea la cele 9 ateliere dedicate cadrelor didactice, 16 elevi de liceu, respectiv 16 copii preșcolari vor participa la două ateliere speciale organizate pentru ei. Activitățile, susținute de profesori din comunitatea Merito, se vor desfășura la Colegiul Tehnic „August Treboniu Laurian”


Forumul este organizat voluntar de două profesoare din comunitatea MERITO: Daniela Elena Ionele – profesoară de Discipline Tehnice, TIC şi Instruire Practică la Colegiul Tehnic „A. T. Laurian” Agnita – și Alina Hoara – profesoară pentru învăţământul primar la Liceul de Artă Sibiu.

”Intenţionăm ca acest Forum, organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, să reprezinte şi o întâlnire de coagulare a unei comunităţi mai mari de profesori pasionaţi de subiect, ce doresc să înveţe colaborativ continuu. La finalul activităților, vom oferi certificate de participare la Forum”, precizează doamna profesoară Daniela Elena Ionele.

Proiectul Merito este o cauză de transformare a meseriei de profesor, în sensul de a o recredibiliza, prin recunoaşterea dascălilor valoroşi, şi a o profesionaliza, prin propagarea expertizei lor în breasla de cadre didactice (www.merito.ro). Este un proiect al Fundaţiei Romanian Business Leaders, cu parteneri strategici importanți: Bitdefender, DEDEMAN, Google România, Axxess Capital şi RomWaste Solutions.

Sponsorii şi partenerii Forumului MERITO Sibiu: RSBAuro, H&H Consulting, Palladio Doors, GSD Software & Technology, Restaurant La Prut, Grădina cu de toate, Pensiunea Elisabeta – Centrul Țării, Florăria I.F. Morariu Mariana, Microberăria Urban Brewery Sibiu, Bogdan Nicolae Fotograf, Delight Full / Denis Bărbos.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri