spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime lângă Slimnic. Șoferul transporta muncitori străini

Știri din Județ

Publicitate

Un accident cu victime s-a produs pe DJ 107B, în afara localității Slimnic. O autoutilitară s-a răsturnat datorită unei defecțiuni tehnice.


Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Loamneș spre Slimnic, pe fondul unor defecțiuni la sistemul de direcție, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Păuca, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe marginea carosabilului.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor 5 pasageri pe care îi transporta, adulți, cetățeni străini, cu toții fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„ISU Sibiu a intervenit de urgentă pe DJ 107B între localitățile Slimnic și Mândra la un accident rutier. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, 1 ATPVM, 1 ASAS, 1 descarcerare. Echipajele au evaluat medical 6 bărbați, în vârstă de 36, 36, 45, 51, 55 și 63 de ani. Aceștia sunt transportați la UPU Sibiu, conștienți și cooperanți cu răni ușoare.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU,Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă