spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Summer Break Festival aduce cea mai cool experiență de muzică electronică în Parcul Sub Arini

Știri din Județ

O dată cu primele zile de vară vine și cel mai așteptat festival de muzică electronică din oraș, Summer Break. Între 31 mai și 5 iunie, Parcul Sub Arini din Sibiu se va transforma în locul de întâlnire al iubitorilor de muzică și distracție.


Summer Break își va deschide astăzi porțile cu o petrecere de deschidere spectaculoasă, oferind sibienilorcea mai tare experiență de muzică electronică din oraș. Evenimentul va fi animat de Mihai Popoviciu, Ioana & Cristina, Disconnected și Tuți cu un mix exploziv de sunete și energie. În total sunt peste 50 de DJ și artiști din țară și străinătate care vor anima cele șase zile de festival, pe patru scene distincte.

Pe scena principală vor urca mulți artiști iubiți în țară sau de renume internațional. Connect-R va concerta chiar de Ziua Copilului, de la ora 20, iar concertul său este urmat de un set semnat de Vlad Dobrescu. Vineri, ROA și Argatu vă vor purta într-o călătorie sonoră unică, aducând un mix de stiluri și ritmuri diversificate.

Sâmbătă, FC DNB și A.Skillz vor captiva publicul cu seturile lor deosebite, creând o atmosferă incendiară pe ringul de dans iar în penultima seară, pe scenă urcă legendarul duo Stanton Warriors. Format din Dominic Butler și Mark Yardley, Stanton Warriors este unul dintre cele mai influente și respectate nume din scena muzicii electronice. Cu o carieră impresionantă de peste două decenii, acest duo britanic a redefinit genurile breakbeat și bass, aducând o combinație unică de ritmuri explozive, linii de bas puternice și sample-uri captivante.

Cunoscuți pentru seturile lor pline de viață și pentru abilitatea de a anima mulțimile, Stanton Warriors au cucerit publicul din întreaga lume cu piese precum „Da Antidote” și „Pop Ya Cork”. Remixurile lor au adus o nouă viață unor piese semnate de artiști precum Fatboy Slim, Basement Jaxx și Gorillaz, ceea ce le-a adus recunoaștere internațională și succes în industria muzicală.

Pentru că vacanța e la ușă, pe copii și tineri îi așteaptă șase zile de distracție, pe tobogane gonflabile sau în zona de sporturi și activități amenajată împreună cu Decathlon precum și un cinematograf în aer liber. Iar la pauză sau după fluierul final, 30 de food-truck-uri așteaptă să le potolească foamea cu preparate delicioase, de la burritos mexicani la pleșcavița sârbească, mâncare indiană și deserturi care îți fac cu ochiul.

Porțile festivalului se deschid în 31 mai, la ora 16 iar începând de mâine, publicul este așteptat zilnic între orele 10 și 23 dar și la afterparty-urile care vor începe la lăsarea serii, la scena Submarine.

Pentru că Summer Break este un eveniment eco-friendly, deșeurile reciclabile vor fi colectate și gestionate într-un mod responsabil, în cadrul unui parteneriat cu societatea SOMA. Eforturile noastre comune vor asigura o experiență festivalieră plăcută și sustenabilă pentru toți participanții.

Summer Break este un eveniment organizat de Asociația Libra Events și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș