spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Foto: Veteranii Riders Club le-au oferit daruri copiilor din Țichindeal

Știri din Județ

Publicitate

Asociația Veteranii Riders Club în parteneriat cu Centrul de transfuzie sanguină Sibiu și Spitalul Județean Sibiu au organizat în perioada 5 – 12 mai o campanie de donare de sânge, dar și de donare a bonurilor valorice primite în urma donării. Campania se numește „Salvează o viață – Hrănește un suflet” și a avut ca scop achiziționarea unor dulciuri pentru copiii din Țichindeal.

În urma acțiunilor noastre din Campanie Donare Sânge și Întrajutorare Sibiu și Campaniei de Conștientizare a Motocicliștilorîn Trafic, prin donatiile primite, am venit în ajutorul Asociației Speranţă şi Zâmbet – The Hope & Smile Foundation, reprezentată de Stefan Zsoltt si Tabita Grancea , pentru a face o surpriză dulce copiilor din familiile defavorizate din localitatea Țichindeal, Sibiu.


“Am vizitat locația în care este organizată o mică cantină socială, clasele de afterschool și de joacă după care ne-am întâlnit cu copiii si familiile acestora pentru a le înmâna cadoul dulce de ziua lor.


Apreciem efortul si implicarea Asociatia Speranţă şi Zâmbet – The Hope & Smile Foundation in aceasta comunitate si le uram succes in continuare


Le multumim pentru suportul acordat in initiativa noastra Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Centrul de transfuzie sanguina SIBIU, partenerilor media Turnul Sfatului, Sibiu Independent, Mesagerul de Sibiu, Dus cu Vaca si tuturor donatorilor care au facut posibilă această acțiune de ajutorare” – au transmis reprezentații Veteranii Riders Club.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului