spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Raluca Turcan: ”Vor urma creșteri salariale consistente pentru că toată clasa politică a înțeles revendicările cadrelor didactice” (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Deputatul PNL Sibiu Raluca Turcan, președintele organizației județene a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Publicitate

Dreptatea este de partea cadrelor didactice și nu s-ar fi ajuns aici dacă salarizarea profesorilor nu era scoasă din Legile Educației sau dacă măcar un draft al Legii Salarizării Unitare ar fi fost gata, așa cum eram obligați prin PNRR.

Dar timpul nu poate fi dat înapoi!

Salariile trebuie crescute suplimentar și Guvernul a asigurat cadrul legal pentru o primă creștere salariala. Vor urma creșteri salariale consistente pentru că toată clasa politică a înțeles revendicările cadrelor didactice.

Posibilitatea amânării examenelor poate afecta însă perspectivele de carieră ale copiilor României.

Sper, așadar, ca examenele copiilor să rămână în graficele stabilite, anul școlar să fie încheiat la termenul stabilit pentru că atenția și respectul față de statutul, demnitatea și nivelul salarial al cadrelor didactice au fost câștigate pe termen lung prin această mișcare de uriașă forță socială pe care au arătat-o profesorii.

Niciun politician nu va putea să nu respecte angajamentul făcut în urma celei mai mari mișcări sociale din ultimii 30 de ani declanșată de profesori!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților