spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu la inaugurarea primei Locuințe Maxim Protejată din județul Sibiu: „Atunci când pe lângă pricepere pui și mult suflet, rezultatele sunt pe măsură”

Știri din Județ

Publicitate

Anca, Doris, Carla, Liviu, Adriana, Daniel, Valeria și Vanesa s-au mutat în casă nouă. Ei sunt primii beneficiari ai unei „Locuințe Maxim Protejată”, un nou serviciu social prin care persoanele adulte cu dizabilități primesc sprijin pentru locuit și integrare socială.

Înainte de a intra în administrația publică, l-am cunoscut pe Răzvan, cu care am fost și vecin. El este unul dintre cei care beneficiază de ajutorul specialiștilor de la Daiakoniewerk, astfel încât știam de lucrurile bune pe care acești oameni le fac. Iar atunci când pe lângă pricepere pui și mult suflet, rezultatele sunt pe măsură. Acum, când lucrez în administrație, realizez cât de utile sunt parteneriatele dintre organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice, în urma cărora oameni cu nevoi speciale ajung să aibă o locuință sau să fie ajutați să se integreze în societate”, a declarat Adrian Bibu, administratorul public al județului Sibiu, prezent la evenimentul de inaugurare.

Începând cu anul 2006, Consiliul Județean Sibiu sprijină activitatea Asociației Diakoniewerk International, acoperind parțial, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, cheltuielile de personal ale specialiștilor care lucrează în folosul celor ce apelează la serviciile organizației.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului