spot_img
18.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Cum să poți accesorii fashion la muncă? Cele mai bune metode pentru a-ți îmbunătăți stilul office

Știri din Județ

Publicitate

Accesoriile pot aduce o notă de eleganță și stil în ținutele de birou, dar este important să le alegi în mod corespunzător pentru a fi adecvate mediului de lucru profesional. Sunt însă mai multe articole și produse pe care le poți integra natural în ținute, fără să pară în discordanță cu mediul formal de la birou.

Publicitate

Alege bijuterii discrete

Optează pentru bijuterii discrete și rafinate, care nu sunt prea mari sau prea strălucitoare. Poți purta cercei mici și eleganți, un lanț subtil cu un pandantiv sau o brățară subțire. Evită bijuteriile prea zgomotoase sau voluminoase care pot să distragă atenția de la taskurile zilnice. Aceste bijuterii nu se potrivesc cu orice tip de haine și de aceea, o soluție este reprezentată de cămăși elegante damă ofertăunde poți alege cămăși speciale ce se combină perfect cu accesoriile discrete.

Poartă ceasuri elegante

Un ceas clasic și elegant poate fi un accesoriu util și sofisticat la locul de muncă. Alege un ceas cu un design simplu, cu o curea într-o nuanță neutră și un cadran discret. De asemenea, poți alege ceasuri clasice, ceasuri electronice sau chiar ceasuri smart care să se conecteze la telefon și la tabletă. Totul depinde de tine și de preferințele tale.

Cumpără curele subtile

O curea potrivită poate completa perfect o ținută de birou. Optează pentru o curea într-o nuanță neutră și cu un design clasic. Evită curele prea largi sau prea colorate, care pot fi prea casuale pentru mediu profesional. Pentru ca o curea să arate bine, trebuie să fie pusă pe pantalonii potriviți. Poți achiziționat Jeans Levi’s Damă pe Answear.rocare se vor potrivi perfect cu mediul office.

Plicuri și genți elegante

 Înlocuiește geanta mare de zi cu un plic elegant sau o geantă de mână de dimensiuni mai mici. Alege genți cu un design simplu și în nuanțe neutre care se potrivesc cu ținutele office. Asigură-te că acestea au suficient spațiu pentru a încăpea toate necesitățile tale de birou.

Eșarfe și batiste subtile

Eșarfele și batistele pot fi accesorii versatile și elegante la locul de muncă. Poți purta o eșarfă subțire în jurul gâtului sau legată la mână pentru a adăuga un accent subtil la ținuta ta. Evită eșarfele voluminoase sau cu imprimeuri prea extravagante. Există eșarfe din materiale speciale, foarte fine sau foarte vaporoase care se potrivesc pentru a fi prinse pe genți.

Business Woman outfit for office. Fashionable woman wears high-heels shoes, braun asymmetric skirt and a creme blouse, on a building background.

Ochelari de soare și ochelari de vedere eleganți

Dacă porți ochelari de soare sau ochelari de vedere, alege modele elegante și rafinate, care se potrivesc formei feței și stilului tău personal. Evită modelele prea îndrăznețe sau cu culori stridente. Desigur, nu vei purta ochelari de soare în interior, însă îți pot fi de folos în drum către serviciu. 

Minimalismul contează

 În general, la locul de muncă, este mai bine să optezi pentru un aspect minimalist în ceea ce privește accesoriile. Nu exagera cu prea multe accesorii în același timp. Alege una sau două piese care se completează reciproc și adaugă un plus de eleganță ținutei tale.

Urmând sfaturile de mai sus, vei putea stiliza mai ușor ținutele office și le vei scoate din tiparul clasic. Atunci când accesorizezi și devii creativ, vei descoperi că și vibe-ul tău va fi altul. Vei merge mai încrezător la muncă și vei lucra cu mai mult aplomb, știind că ținutele tale sunt admirate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)