spot_img
15.5 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident grav la Cristian, în intersecția spre Orlat

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs astăzi în localitatea Cristian, chiar la intersecția spre Orlat. Din primele informații, o mașină a intrat în coliziune cu o autobasculantă.

Publicitate

Conform informațiilor Sibiu Independent, în urma impactului au rezultat mai multe victime încarcerate, pasageri în autoturism. Autobasculanta era încărcată și a lovit autoturismul marca BMW în partea laterală, provocându-i daune mari. Mai multe echipaje de prim-ajutor se deplasează spre locul incidentului. Din primele date oficiale, patru sunt rănite, două fiind încarcerate. Accidentul rutier s-ar fi produs din cauza vitezei excesive și a neacordării de prioritate.

Starea victimelor: Bărbatul în vârstă de aproximativ 55 de ani a suferit un traumatism facial acut, pneumotorax, a fost intubat și este transportat la UPU Sibiu, inconștient. Femeia în vârstă de 75 de ani a suferit o fractură la picior și o contuzie toracică, este transportată la UPU Sibiu conștientă. Cea de-a treia victimă, un tânăr de 24 de ani a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Sibiu.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Sibiel, pe raza localității Cristian, la intersecția cu strada X (10), un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Săliște, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autocamion condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Mârșa.

Impactul a dus la rănirea conducătorului autoturismului și a celor doi pasageri din mașina pe care o conducea tânărul, un bărbat și o femeie.

Accidentul pare tras la indigo cu cel de la intersecția drumului cu Cisnădioara, în care și-au pierdut viața patru persoane.

În continuare, traficul este blocat total.

„ISU Sibiu intervine de urgență în localitatea Cristian pe DN1 la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism. În accident sunt implicate 4 persoane dintre care două încarcerate. La aceste momente se intervine pentru descarcerarea victimelor. La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere dintre care una cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o ambulanță SAJ.” transmite ISU SIBIU

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Poate ar fi bine sa se puna limitatoare( calmatoare) de viteza din beton , asa cum sunt la Cisnadie.
    Sunt locatar din Cristian si am facut mai multe cereri pentru instalare de limitatoare de viteza insa atat primaria cat si politia au raspuns ca nu exista fonduri sau ca nu tine de ei.
    Chiar trebuie sa se intample astfel de evenimente ca sa se traga un semnal de alarma si sa se faca ceva?
    Rusine Politiei Cristian si mai ales rusine Primariei Cristian ca nu ia masuri in acest sens.

    • Ce calmatoare sa pună în intersectie, ce are a face calmatoarele cu neacordarea de prioritate, nu mai avem gropi pe șosele, nui nimic, le facem noi, habar nu ai ce stres este pt cei care locuiesc unde este calmator,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare