spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Ioan Plesciuc, consilier USR Sibiu: Pregătirea festivalului de teatru sub semnul improvizației (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Ioan Plesciuc, consilier local USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Publicitate


Pe Aleea Celebrităților din Parcul Cetății nu erau destule spații pentru stelele de anul acesta, așa că s-au mai făcut. Cam la grabă și fără pregătirea necesară, așa e și rezultatul. Bucata nouă de alee făcută acum e mai îngustă decât cea existentă (are lățimea de 264 cm față de 314 cm existent, deci lipsesc 50 centimetri fix – atât le-o fi ajuns materialul). Aleea veche are pe margine rigole de scurgere a apei de ploaie, asta nouă nu mai are. Va găzdui oare stele de celebrități de mâna a doua…?


Problema serioasă e însă ce s-a întâmplat în continuare: au asfaltat restul aleii până la Cazarma 90, fără borduri, cu marginile strâmbe și mușcând zdravăn din zona verde. E chiar mai lată decât Aleea Celebrităților, așa, fără motiv și spre distrugerea taluzului care a rezistat acolo mai multe sute de ani. Doar că zona verde nu e ceva iarbă între blocuri, e parte din zona monument istoric, componentă a identității Cetății Sibiului.


În dreptul unui coș de gunoi au știut să ocolească puțin pentru a-l proteja, dar la rădăcinile copacilor Parcului Cetății au mers drept, ca să fie asfaltul frumos.
Trebuie să anunț asta la Mediu și la Cultură, să învețe și ei cum se clădește iresponsabil renumele Sibiului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer