spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Jale pe drumurile județului Sibiu. Zeci de permise și taloane suspendate

Știri din Județ

Publicitate

La data de 21 iunie, între orele 14:00 – 20:00, pe raza județului Sibiu s-a desfășurat o amplă acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță a participanților la trafic, pe toate categoriile de drumuri.


Peste 750 de autovehicule au fost controlate, ocazie cu care s-au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier și s-au aplicat 670 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe, 360, pentru conducere cu viteză peste limita legală.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost reținute 35 de permise de conducere, dintre care 23 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 4 pentru neacordare prioritate pietonilor, 2 pentru neacordare prioritate vehiculelor, 2 pentru conducere sub influența alcoolului și 4 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase 37 de certificate de înmatriculare.

În jurul orei 16:15, pe raza localității Blăjel, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 19 ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 19:00, pe DJ 142J, în localitatea Șeica Mică, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 28 de ani în timp ce conducea fără a avea acest drept, mopedul fiind neînmatriculat sau neînregistrat.

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Pe cand drumuri decente, semnalizare corespunzatoare, marcaje dupa STAS, verificari la cotele de denivelare a drumurilor, indicatoare dupa STAS schimbate la timp , terminarea cu ,,solutia”sensului unic ,cu închiderea drumurilor când ploua bate vantul sau ninge, cu pistoale radar prin pomi,cu radare de tip blit prin carute neinscriptionate încredintate copiilor cu 6luni de scoala organizati pe ,,grup”, cu ,,cascade”,cu cutii de tabla ,,fixe”care strang bani pentru firme private in numele sigurantei rutiere, scoaterea sintagmei,,reducerea vitezei pana la limita…..”,- cat poti reduce viteza pe un drum cu portiuni de polei unde drumarul nu face nimic?…publicarea in media si a amenzilur date administratorului de drumuri, instruiri pe teme rutiere gratuite, agenti care sa fluidizeze traficul si indrume participantul la trafic ,verificarea biciclistilor ,conducatorilor de atelaje , pietonilor( si ei fac parte din fauna soselelor)…..ar mai fi multe de zis….dar si cu acestea cerul ar fi mult mai senin…drumuri bune!

  2. Luați-o ca pe un „remember” data viitoare ave-ți grijă unde pune-ți stampila ptr.vot! Nu vă reprezintă nici un partid? Ok, mai multă cerneală pe ștampilă și problema „sa rezolvat” in bună parte dacă și alții fac la fel!Sper că a-ți înteles ce vreau să spun! Seară bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă