spot_img
16.3 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Sesiune de informare la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Asociația Transilvania Vitalis, în parteneriat cu asociația Centrul Bucuriei organizează sesiunea de informare intitulată „Îmbătrânirea activă și sănătoasă”, care are ca scop îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor.

Publicitate

Sesiunea de informare deschide proiectul cu titlul „ Bucuria Bunicilor“ finanțat de Fundația Regală Margareta a României prin programul Fondul pentru Vârstnici. Evenimentul va avea loc miercuri, începând cu ora 11:00, la Căminul pentru Persoane Vârstnice de pe strada George Coșbuc nr. 15, Sibiu.

Agenda sesiunii vizează aspecte importante precum îngrijirea specială, nevoia de activitate fizică și mentală, oportunități de implicare în viața comunității și alte subiecte relevante pentru vârstnici. Evenimentul face parte din proiectul „Bucuria Bunicilor”, care vine în sprijinul seniorilor afectați de singurătate, imobilitate fizică, stare de sănătate precară, sărăcie sau excluziune socială.

Asociațiile Transilvania Vitalis și Centrul Bucuriei își propun să promoveze îmbătrânirea activă și sănătoasă, pentru a asigura o viață mai bună pentru vârstnici și să crească calitatea vieții prin realizarea de activități sociale și educaționale alături de tânăra generație. Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați la adresa de e-mail: centrulbucuriei@gmail.com sau accesând linkul https://shorturl.at/hozDL.

Evenimentul este gratuit și este deschis tuturor celor interesați de îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri