spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident pe o stradă din Mediaș. O șoferiță nu a acordat prioritate

Știri din Județ

Publicitate

Două mașini au intrat în coliziune, în urmă cu puțin timp, pe Șoseaua Sibiului din mun. Mediaș. În urma impactului, o femeie a fost rănită și transportată la spital.


Din primele cercetari efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre centru, o localnică în vârstă de 49 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Ighisu Nou, autoturism pe care l-a șiproiectat într-un panou publicitar.

În urma impactului, o pasageră din autoturismul condus regulamentar a suferit un traumatism de mână și picior.

„Pompierii Detașamentului Mediaș, au intervenit de urgență în municipiul Mediaș la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului au fost mobilizate un echipaj SMURD, o autospecială de stingere, una de descarcerare și un echipaj SAJ.Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 26 de ani, care a fost transportată la CPU Mediaș cu un traumatism la mână și picior.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU , intervine cu un echipaj de tip B în Medias pe Șoseaua Sibiului, la un accident rutier cu doua autoturisme.
Au rezultat două victime, femeie de 26 de ani și bărbat de 25 de ani. Femeia a fost transportata la CPU Medias de către echipajul ISU. Bărbatul, după ce a fost asistat medical de catre echipajul SAJ ,el prezentând un traumatism cranian și facial, refuza transportul la spital”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă