spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

O mașină a sărit peste sensul giratoriu de pe DN1, în vecinătatea localității Mohu

Știri din Județ

Publicitate

Traficul rutier este îngreunat pe DN1, în sensul giratoriu de lângă firma Caucho Methal, din vecinătatea localității Mohu.


Conform primelor date, o mașină ar fi sărit peste sensul giratoriu, răsturnându-se violent. Cel mai probabil, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a sesizat târziu sensul giratoriu. În urma impactului, cel puțin o persoană ar fi rănită. Mai multe echipaje de pompieri, medici și Poliție sunt deja la fața locului.

Astfel, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate, la intrarea în sensul giratoriu din zona Parcului Industrial Șelimbăr, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Neamț, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, cei 5 ocupanți ai autoturismului, 4 adulți și un minor, au fost transportați la spital. Printre pasageri se află și o femeie însărcinată, din fericire neavând nevoie de îngrijiri medicale.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență în această seară pe DN1 pe raza localității Mohu la un accident rutier.La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic. 5 persoane au primit îngrijiri medicale. Un bărbat de 48 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la UPU Sibiu, conștient, având o contuzie toracică. Celelalte persoane au fost preluate de echipajele SAJ. ” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă