spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Vinul, sărbătorit, începând de astăzi, în Muzeul Astra

Știri din Județ

Publicitate

Vinul, sărbătorit, începând de astăzi, în Muzeul Astra. Timp de 3 zile, vă invităm să încercați peste 50 de arome de vin, multă mâncare cu iz de vacanță și muzică bună pentru toate gusturile.

Publicitate

15 crame și producători de vin, 9 food truck-uri și multe alte surprize vă așteaptă timp de 3 zile în cel mai mare muzeu în aer liber. Pe scurt, un adevărat răsfăț al gusturilor, unde simțurile-ți vor fi răsfățate și vor explora plăcerea vinului în toate nuanțele sale.

Aproape 7000 de vizitatori. Atât a adunat anul trecut Muzeul Astra, timp de 3 zile de Vinfest. Un an mai târziu, același festival, singurul din Sibiu, dedicat vinului, se așteaptă la și mai mulți petrecăreți și degustători.

Fiți pregătiți să descoperiți vinuri cu dischis, în care subtilitatea și aromele puternice creează cel mai mare contrast pentru iubitorii de vinuri și de frumos.

15 crame și producători de vin, un univers vast de arome

Vino și lasă-te cucerit de magia gustului, înconjurat de peisaje pitorești și atmosferă vibrantă. Bucură-te de momentele de relaxare, în timp ce deguști vinuri premiate, pregătite cu pasiune și pricepere de cei mai buni producători.

Chateau Vartely, Domeniile Franco Române, Villa Vinea, Domeniul Apoldium, 

Jidvei, La Salina, Lechburg, Via Viticola – Caii de la Letea, Hamangia, Gramofon, Cricova, 

Domeniul Apoldia Maior, Gorgandin, Domeniile Averești și-au pregătit ingredientele pentru 3 seri de neuitat și pline de pasiune. O pasiune completată de Wine Not, casa de vinuri cu dichis, acum și mai cochetă datorită unui Bubble Bar, potrivit pentru toate gusturile.

Hai să sărbătorim împreună, într-un cadru feeric, vinul – sursa noastră de inspirație și încântare.

Îți vei răsfăța papilele gustative cu notele de fructe și condimente ale vinurilor, iar aroma lor seducătoare te va purta pe culmile unei experiențe de neuitat.

În plus, îți dăm întâlnire și cu cei de la: Pleșcavița Van, Schassburger, Andreas Greek Taverna, Atelier de Paste, City  Burger, Two Chefs, Frynomenal, Crepes de Paris și The Cone.

Activități în aer liber pentru familiile cu copii

Deși, vinul este actorul principal al evenimentului nostru, și copiii au locul și momentele lor dedicate, pregătite cu multă atenție de cei de la Serious Fun. Iată, mai jos, programul complet:Vineri 17.00-19.00
17.00-19.00 Atelier creativ
18.00-19.00 Scavenger Hunt(Seek and Find)
17.00-19.00 Atelier Bubble Station

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer