spot_img
11.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Patru sibieni au fost reținuți după ce au înșelat o bătrânică

Știri din Județ

Publicitate

Patru persoane din municipiul Sibiu au fost reținute după ce au înșelat o bătrânică. Aceștia au 21, 23, 24 și respectiv 28 de ani.

Publicitate

La data de 27 mai, în jurul orei 12:00, o sibiancă, în vârstă de 83 de ani, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat, persoana încarcerată, care, sub pretextul că este medic, i-a solicitat femeii 38.000 de lei, în vederea acoperirii cheltuielilor necesare fiicei acesteia, care ar fi fost victima unui accident rutier, având nevoie urgentă de intervenții chirugicale costisitoare.

La domiciliul femeii s-ar fi prezentat o tânără care ar fi pretins că este asistenta medicului, aceasta preluând suma de 38.000 de lei și părăsind zona cu sprijinul a trei bărbați care i-ar fi asigurat supravegherea zonei și transportul.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale s-a reușit identificarea persoanelor implicate, iar la data de 11 iulie, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut o tânără în vârstă de 21 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, respectiv trei tineri, în vârstă de 23, 24 și 28 de ani, cercetați penal sub aspectul complicității la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Toate cele patru persoane sunt din municipiul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare