spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: Drum drept + viteză + inconștiență = accident

Știri din Județ

Publicitate

Nu știu dacă ați observat, dar în județul Sibiu, pe drumurile drepte, acolo unde doar trebuie să ți volanul drept și să îți păstrezi banda de circulație, se produc cele mai multe și grave accidente rutiere.


Încă de azi dimineață, „curg” informațiile din tot județul Sibiu, ba cu accidente, ba cu șoferi depistați beți sau drogați. La nici o oră distanță de un accident rutier produs lângă localitatea Șura Mică, acolo unde trei adulți și doi copii au fost răniți, un alt accident s-a produs pe autostrada A1, Sibiu- Sebeș.

O mașină și un autoutilitară au intrat în coliziune la ieșirea „de aeroport” de pe autostrada A1, pe sensul Sibiu- Sebeș. Din fericire, conform primelor date, în urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, o autoutilitară transport marfă, condusă de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Harghita, a intrat în coliziune cu autoturismul condus înainte de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din jud. Ilfov.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, care a fost transportat la spital conștient.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă