spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Micăsasa cu Bun Gust pe Via Transilvanica

Știri din Județ

Publicitate

Asociaţia Română despre Mâncare organizează evenimentul Micăsasa cu Bun Gust pe Via Transilvanica – proiect cofinanțat prin Agenda pentru Cultură și Dezvoltarea Comunității, duminică, 30 iulie, orele 12-19.


În cadrul acestui eveniment, veți avea ocazia să descoperiți gastronomia locală prin intermediul prezentărilor și degustărilor, ceea ce vă va permite să vă familiarizați cu cultura și tradițiile culinare specifice acestei regiuni.

De asemenea, evenimentul facilitează crearea de colaborări între producătorii locali, pensiuni și restaurante din zonă.

Vor participa producători locali de: fructe, legume, brânzeturi, ulei, săpun, etc.

Nu vor lipsi activitățile în aer liber, pasionaţii vor putea merge ”liber în aer liber” într-o drumeție pe traseul Via Transilvanica, alături de partenerii de la Anii Drumeției

Proiectul ,,Micăsasa cu Bun Gust pe Via Transilvanica” promovează un stil de viaţă mai sănătos și sustenabil și crește gradul de conștientizare a publicului cu privire la procesul de producție a alimentelor, oferind o oportunitate unică pentru publicul larg de a vedea și înțelege procesul de producție a alimentelor, de la fermă la furculiță.

Proiectul încurajează practicile ce țin de agricultura durabilă, regenerativă, crearea de scheme locale de calitate. Prin promovarea producătorilor care adoptă astfel de practici, proiectul ,,Micăsasa cu Bun Gust pe Via Transilvanica” încurajează protejarea mediului și asigurarea unei producții alimentare durabile și de calitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă