spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Dosare penale pentru sibieni. Beți, drogați și fără permis!

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit în localitatea Tălmăciu, pentru control, un autoturism condus pe DN 7 de către o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Sibiu.

Testarea celei aflate la volan cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la THC-5, cannabis. Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Probleme au mai fost găsite și în jurul orei 18:00, în municipiul Sibiu. Acolo, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, un sibian în vârstă de 55 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Din verificările efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a reieșit că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea alcoolscopică a sibianului a rezultat într-o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 iulie,în jurul orei 01:00, în municipiul Mediaș, la intersecția străzilor Stadionului cu Baznei, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au efectuat semnalul de oprire adresat șoferului unui autoturism, acesta continuându-și însă deplasarea. Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză pe strada Baznei, apoi pe DN 14A, reușind oprirea acestuia pe raza localității Blăjel. După ce a oprit autoturismul, conducătorul auto a încercat să fugă în curtea unui imobil, fiind prins de către polițiștii medieșeni imediat. S-a constatat că este vorba despre un clujean în vârstă de 43 de ani, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă