spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Bandă suplimentară de circulație pe strada Brateiului și străzi cu sens unic în zona Aviației, pentru fluidizarea traficului rutier

Știri din Județ

Publicitate

În urma lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe străzile Aurel Vlaicu, Memorandist Roman, Dr. O. Fodor, Trandafirilor, Vlad Țepeș, Petru Maior, Intrarea Aviației și Protopop I. Moldovan, în perioada imediat următoare se va efectua marcajul rutier pe toate arterele amintite. Având în vedere dialogul permanent purtat între administrația publică locală și cetățeni, au fost discutate sensurile de circulație din zonă. Conform avizului eliberat de către Poliția Municipiului Mediaș – Biroul Rutier, s-a stabilit ca străzile Trandafirilor, Petru Maior și Dr. O. Fodor să fie prevăzute cu sens unic de circulație. Pe str. Memorandist Roman va fi instituit sens unic parțial dinspre str. Aurel Vlaicu până la aleea de legătură cu str. Vlad Țepeș. Pe celelalte artere amintite anterior, se va menține circulația în ambele sensuri.

De asemenea, pentru fluidizarea traficului rutier pe strada Brateiului, a fost aprobată marcarea unei benzi suplimentare de circulație, pe sensul de mers înspre oraș, înainte de trecerea la nivel peste calea ferată, pentru a permite circulația la stânga, în vederea evitării așteptării în coloană a participanților la trafic care vor să se deplaseze către străzile Alexandru Vlahuță și Panait Cerna.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda