2.4 C
Sibiu
vineri, 01 decembrie, 2023

„Cadou de majorat” – Sibian reținut după ce a furat 30.000 de euro

Știri din Județ

Publicitate

La data de 20 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza orașului Dumbrăveni, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt.

Un tânăr a fost reținut și au fost recuperați 22.000 de euro. Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 18 iulie, în jurul orei 17:00, profitând de neatenția persoanei vătămate, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Dumbrăveni, ar fi sustras o borsetă în care se aflau 30.000 de euro, din incinta unei toalete publice, de pe raza municipiului Sibiu.

Publicitate

Cu ocazia percheziției efectuate la domiciliul tânărului în cauză, polițiștii au reușit recuperarea sumei de 22.000 de euro.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii persoanei bănuite de săvârșirea faptei pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive în consecință.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri