spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Anii Drumeției vă așteaptă în week-end cu oferte de neratat

Știri din Județ

Publicitate

Programul Consiliului Județean Sibiu, Anii Drumeției, organizează sâmbătă, 22 iulie, o drumeție pe colinele Hârtibaciului cu degustare de brânză și picnic la stână. Duminică, 23 iulie sunteți așteptați la o drumeție în familie La Colibe, zona Râu Sadului.


” Dragi drumeți, vă invităm la o drumeție pe dealurile Hârtibaciului în care veți avea parte de un picnic la Stână. Ne întâlnim la ora 11 în Ilimbav. Costul drumeției este de 120 lei/persoană sau copii peste 12 ani sau 50 lei/persoană copii 5-12 ani. Picnicul este inclus în preț. Dacă nu facilitați de transport la Ilimbav vă rugăm contactați ghidul. Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția. Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care nu vin echipați corespunzător cerințelor”, au transmis organizatorii,  cei de la „Anii Drumeției”.

Biletele pentru drumeția pe dealurile Hârtibaciului se pot achiziționa de aici.

Cei care vor să meargă duminică în familie în zona Rîu Sadului organizatorii au pregătit un program special. „Vom porni de la Căsuța cu Povești din Râu Sadului (unde vom parca mașinile), și vom urca pe versantul drept al Văii Sadului (în Munții Lotrului) în căutarea colibelor vechi ale sădenilor. Vom face un picnic la locul de popas, unde vom frige niște cârnați și/sau slană la țepușă. După pauza de picnic vom coborî către valea Sadului.
La finalul drumeției, putem decide pentru a servi împreună o ciorbă la Căsuța cu povești (dacă există disponibilitate și din partea gazdelor) sau a ne întoarce către Sibiu.”

Costul biletului este 70 de lei. Drumeția este potrivită persoanelor cu condiție fizică și copiilor de minim 5 ani, care au mai parcurs trasee montane.

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

VEZI programul tuturor drumețiilor din acest week-end

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐞𝐭̦𝐢𝐢 𝟮𝟮.𝟬𝟳 – 𝟮𝟯.𝟬𝟳
𝟮𝟮.𝟬𝟳 – Drumeție pe colinele Hârtibaciului cu degustare de brânză/picnic la Stână
👉 Rezervări: https://booktes.com/bilet/drumetie-pe-colinele-hartibaciului-cu-degustare-de-branza-picnic-la-stana?share=1
𝟮𝟯.𝟬𝟳 – Drumeție în Munții Făgăraș: Custura Sărății
👉 Rezervari: https://embed.booktes.com/embed/ticket/drumetie-in-muntii-fagaras-custura-saratii
𝟮𝟯.𝟬𝟳 – Drumeție în familie la Râu Sadului: La Colibe – Casa cu Povești
👉 Rezervări: https://embed.booktes.com/embed/ticket/drumetie-in-familie-rau-sadului-la-colibe-casa-cu-povesti
𝟮𝟯.𝟬𝟳 -Drumeție în Colinele Transilvaniei – Via Transilvanica – Richiș – Biertan
👉 Rezervări: https://booktes.com/cumpara/drumetie-in-colinele-transilvaniei-via-transilvanica-richis-biertan#2023-07-17

Descoperiți toate drumețiile lunii iulie: https://aniidrumetiei.ro/drumetii/

#AniiDrumetiei #liberinaerliber #consiliuljudeteansibiu #aerliber

Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Judetean Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.
Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro
și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play Store.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă