spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav pe autostrada A1, lângă Săliște. Un șofer și-a pierdut viața

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs în această dimineață pe autostrada A1, la km. 268, pe sensul Sibiu – Sebeș.


Din cauza nerespectării distanței de siguranță, două ansambluri rutiere au intrat într-o coliziune violentă. Unul dintre acestea era condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Ialomița iar celălalt de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Cluj.

Din păcate, coliziunea s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 23 de ani.

Traficul rutier a fost blocat total de mai bine de patru ore, pe sensul Sibiu – Sebeș și este deviat de la km. 254 – ieșire aeroport- la 270 – intrare Săliște- pe DN 1.

„ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 km 268 sensul de mers Sibiu Sebeș la un accident rutier între două tiruri de transport colete. La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. Unul dintre șoferi, a avut nevoie de descarcerare, acesta fiind inconștient și încarcerat. Din nefericire, bărbatul de 23 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața medicul declarând decesul acestuia. Celălalt șofer în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost evaluat medical la fața locului, refuzând transportul la spital.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă