9.2 C
Sibiu
joi, 22 februarie, 2024

Începe 3 Castle Ride. Evenimentul va reuni peste 100 de pasionați de Vespa din Europa

Știri din Județ

În perioada 10-13 august va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului pe două roți, Vespa 3 Castle Ride, ce va lua startul din Sibiu. Participanții, însoțiți de cele mai dragi Vespe, vor descoperi trasee unice din România și vor vizita obiective turistice cu notorietate, printre care cele mai importante fiind Castelul Poenari, Castelul Alba Iulia și Castelul Calnic.


Vespa 3 Castle Ride este o un eveniment emblematic, care se adresează tuturor pasionaților de cultură și istorie Vespa, atât din țară, cât și din străinătate. La această ediție sunt așteptați peste 100 vespiști din țară și membri ai cluburilor Vespa din Europa. Evenimentul păstrează conceptul primei ediții, acela de a descoperi destinații interesante pe două roți, simțind, totodată, plăcerea și libertatea pe care tradiția Vespa o oferă: o experiență liberă și o viață ușoară, trăită pe cel mai frumos scuter din lume, scuterul tău.

Pe 10 August, în Sibiu, la restaurantul Pizza Napoletana din Piața Mare, va fi amenajat punctul de primire, destinat exclusiv participanților în cursă, precum si festivitatea de încheiere, care avea loc pe 13 August. În cele 3 zile trăite în această experiență unică, pasionații de Vespa vor avea parte de priveliști uimitoare, trasee pitorești și se vor delecta cu produse gastronomice autentice din bucătăria românească.

  • Traseul măsoară 560 de km și atinge două dintre cele mai emblematice șosele din România: Transfăgărășan și Transalpina.
  • Opriri la cele trei cetăți: Poenari, Alba Iulia și Calnic.
  • Gala de premiere și participare va fi organizată de Vespa Club România împreună cu Vespa Club București.

“Prima ediție, cea din 2018, la care au participat aproape 100 de pasionați și deținători de scutere Vespa, a marcat un moment important în istoria Clubului Vespa România. Acest lucru ne-a motivat să continuăm să scriem povestea pe drumurile din România, să arătăm și membrilor din alte țări traseele spectaculoase și obiectivele noastre pline de istorie și de farmec. Suntem plăcut impresionați să-i avem printre participanți pe Comisarul pentru Turism al Vespa World Club și președinți ai cluburilor naționale din 5 țări. Numărul participanților este de 120, veniți din 17 țări (Bulgaria, Serbia, Polonia, Italia, Grecia, Ungaria, Slovenia, Belgia, Macedonia, Croatia, Austria, Canada, Slovacia, Muntenegru, Spania, Franta, Germania) și bineînțeles România.”, declară Cristian Turcin, Președintele Vespa Club Romania.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: UniCredit Leasing, The Bike Hub si Birra Moretti, iar parteneri: MT Helmets, Garajul 24, Piese.com.ro, Content Creators, MyContinental – Sibiu, Grand Sofianu Hotel – Râmnicu Vâlcea, Hotel Astoria și Hotel Transilvania – Alba Iulia, precum și Primăriile Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia.

Mai multe detalii despre acțiunile clubului și evenimentul din acest an sunt disponibile pe SITE-UL OFICIAL , iarinformații la zi pe profilele oficiale de Facebook și  Instagram. Poze din ediția trecută, la rezoluție mare, puteți descărca de aici, iar video-ul primei ediții se poate viziona aici.

Contact media:

Cristian Taloș

Secretar Vespa Club Romania

(+40) 725 180 095,

cristian.talos@clubvespa.ro,

www.clubvespa.ro

Despre Vespa Club Romania

Vespa Club România a fost fondat în 2013 sub forma unei organizații non-profit. Asociația VESPA SCOOTER CLUB ROMÂNIA a fost constituită pentru a promova și apăra tradiția și valorile Vespa, reprezentate de notorietate, longevitate, stil, frumusețe, competitivitate și performanță. Vespa Club România este afiliată Vespa Club Europa și Vespa World Club. În prezent, Vespa Club România se bucură de un număr de peste 400 de membri în toată țara. Printre evenimentele emblematice ale clubului amintim Vespa Movie Night și 3 Castle Ride Editia I.

Despre Vespa Club Bucuresti

Vespa Club București a fost înființat în aprilie 2022 sub forma unei organizații non-profit denumită Asociația Vespa Club București. Aceasta are ca scop principal promovarea mersului pe două roți ca alternativă eficientă la celelalte mijloace de transport, într-un oraș aglomerat ca Bucureștiul, dar și socializarea cu persoane care împărtășesc pasiunea comună pentru celebrul scuterul Vespa. În prezent, Vespa Club București numără peste 300 de membri și participă activ la diferite evenimente internaționale propuse de calendarul Vespa Club Europa, alăturându-se, totodată, inițiativelor naționale Vespa Club Romania, atât în calitate de participant, cât și în calitate de organizator.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Invertorul de panouri fotovoltaice Fronius