12.9 C
Sibiu
joi, 22 februarie, 2024

Comuna Șura Mare se alătură localităților care au în derulare proiecte privind energia regenerabilă și eficiența energetică

Știri din Județ

Comuna Șura Mare se alătură localităților care au în derulare proiecte privind energia regenerabilă și eficiența energetică pentru a contribui la un județ verde. Metodele de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței prezentate de partenerii de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu au fost binevenite și apreciate de cei prezenți pentru facturi mai mici la utilități, dar și pentru a avea o casă sustenabilă în viitor.

Mulțumim domnului primar Ionuț Maier pentru implicarea în realizarea atelierului de informare, dar și cetățenilor prezenți la eveniment.

Mai multe detalii despre proiect aici: https://energieverde.cjsibiu.ro/

…………………………………………………

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Invertorul de panouri fotovoltaice Fronius