spot_img
17.9 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Trei mașini au intrat în coliziune, pe o stradă din Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Trei mașini au intrat în coliziune violentă pe strada Mihai Viteazu din Șelimbăr. Un șofer neatent nu a acordat prioritate de trecere altei mașini.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, la intersecția cu strada Teilor, o sibiancă în vârstă de 49 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate unui autoturism condus din sens opus, a intrat în coliziune cu acesta și a fost proiectată în autoturismul condus în spatele ei de către o localnică în vârstă de 44 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a șoferului autoturismului condus dinspre Sibiu, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, care a fost transportat la spital.

Momentan, traficul este blocat total.

FOTO – INFO TRAFIC SIBIU WHATSAPP

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe raza localității Șelimbăr la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 37 de ani care a suferit multiple contuzii. Acesta este transportat la UPU Sibiu conștient.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri