spot_img
11.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Eșec la lansarea programului Rabla Local

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi la ora 10, Administrația Fondului pentru Mediu a lansat înscrierile pentru programul Rabla Local. Dar niciun utilizator nu a putut trece de prima pagină. O eroare de programare a dus la blocarea tuturor celor care doreau să se înscrie.

Publicitate

Un mesaj de eroare anti-robot a apărut pe paginile celor dornici să își înscrie mașinile vechi în programul Rabla Local. Oamenii au reclamat pe pagine de Facebook a instituției eroarea.

Reprezentanții AFM nu au comunicat nimic încă despre eșecul lansări programului. Nu este prima dată când programele AFM sunt lansate cu erori.

Sibiul este printre orașele înscrise la acest program. Dar primul pas trebuie făcut pe siteul AFM.

„Avand in vedere ca e clar o chestie care durează, era normal sa spuneti ca nu a functionat deloc (sa nu fie suspiciuni) si ca se reia la ora x sau maine etc… ceva, dar fraierii nu-s relevanți pentru Republica Bugetară România” scrie un utilizator pe pagina AFM de Facebook.

Administratia Fondului pentru Mediu De ce nu putem trece de verificarea anti-robot? Incercam de jumatate de ora? Va bateti joc de noi?” protestează un alt utilizator.

În 30 de minute de la lansare programul nu funcționează. Sute de oameni au început să protesteze pe pagina de Facebook a AFM.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!