spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident în localitatea Ruși. Un vâlcean nu a păstrat distanța de siguranță

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier între un autoturism și o autoutilitară s-a produs în jurul orei 13:00, pe DN 14, în localitatea sibiană Ruși.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Sibiu, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vâlcea, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către o femeie în vârstă de 31 de ani, din județul Dolj.

În urma impactului, șoferița din județul Dolj a suferit un traumatism de coloană cervicală și un traumatism de membru inferior drept.

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ SIBIU ,a intervenit cu un echipaj de tip B în localitatea Rusi ,la un accident rutier. Echipajul SAJ ,a asistat medical două persoane. O tanara de 18 ani ,cu atac de panică care refuză transportul la spital și o femeie de 31 de ani care a suferit un traumatism de coloana cervicală și traumatism de membru inferior drept. Femeia de 31 de ani, este transportata la UPU SIBIU,stabilă.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie