spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Lucrări semnalizate superficial la Sibiu – Mașinile au circulat peste asfaltul proaspăt turnat

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Municipiului Sibiu a anunțat acum două săptămâni, reparații capitale pe strada Câmpului. Doar că semnalizarea lucrărilor lasă de dorit.


Un cititor Sibiu Independent ne-a relatat faptul că, făcută pe timpul nopții, asfaltarea de pe strada Câmpului nu a fost semnalizată corespunzător. Astfel, șoferii au circulat nestingheriți pe asfaltul fierbinte, riscând să-și strice anvelopele sau chiar să producă denivelări în carosabil. Singura semnalizare a fost o bandă de-a latul străzii, la intrări, și care era dată la o parte de șoferi. În rest, nici un panou informativ, nici un echipaj de Poliție Locală.

„Bună dimineața, aș vrea să vă semnalez proasta semnalizare a lucrărilor de strada Câmpului intersecție cu strada Tudor Vladimirescu. Asfalt proaspăt turnat iar mașinile circulă nestingherite pe el. Nici urmă de Poliție, nici un alt fel de indicator care să arate că este asfalt proaspăt turnat.

Primăria Municipiului Sibiu a contractat firma SC Terra Building SA pentru execuția acestui tip de lucrări, pentru înlocuirea covoarelor asfaltice de uzură pe străzile Calea Poplăcii, Transilvaniei și Câmpului.

„Pe strada Câmpului lucrările vor începe în 31 iulie și sunt avizate să se desfășoare până în 10 august. Și în acest caz frezarea vechiului strat de asfalt se va face sub trafic, iar pentru asfaltare se va închide circulația.” transmitea Primăria Municipiului Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă