spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sebastian Barbu atacă podiumul și la Raliul Moldovei-Bacău

Știri din Județ

Publicitate

Sebastian Barbu va lua startul în acest weekend la Raliul Moldovei-Bacău, cea de-a cincea etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano, tot cu Jeannette Kvick.  Cu 96 de puncte acumulate până acum, pilotul sibian se află pe locul secund la general.  

Publicitate

Sebastian Barbu a terminat, cu o singură excepție, toate raliurile din acest sezon pe podium și este pregătit să se implice din nou în lupta pentru un loc în top trei și la Raliul Moldovei-Bacău, etapa a cincea din Campionatul Național de Raliuri Betano.

Pilotul sibian va concura și aici cu Jeannette Kvick, copilotul din Danemarca, cea cu care a terminat pe locul 2 la Raliul Sibiului.

“Suntem fericiți că reușim să luam startul în etapa de la Bacău. Este un raliu cu probe noi, ceea ce este un lucru bun pentru noi. Sunt sigur că împreună cu Jeannette o să avem un ritm constant și rapid”, a spus Sebastian Barbu.

Raliul Moldovei-Bacău este programat în zilele de 4 și 5 august pe probele de macadam din jurul orașului Bacău. În total sunt 12 probe speciale cu o lungime de peste 120 de kilometri.

“Îmi place mult această etapă și sunt optimist că putem obține un rezultat bun. Este o luptă strânsă în campionat și fiecare punct câștigat va fi extrem de important la finalul sezonului. Le mulțumesc tuturor celor care ne susțin și sunt alături de noi”, a spus Sebastian Barbu.

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2023 de partenerii: Autosole2.0, Gorgandin, Foerch România, Terra Building, Jifa, EGLO Romania, Yiippi Adrenalin Travel Club, Comindustrial, NaceleUp.ro, MRF Motorsport Tyres România, Mindsoft și Indsoft.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)