spot_img
19.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Desfășurătorul crimei de la Sibiu. Autorul a fost reținut!

Știri din Județ

Publicitate

Autoritățile sibiene aduc primele lămuriri oficiale cu privire la crima din zona Ipas Sibiu, produsă în cursul serii de ieri.

Publicitate

Conform datelor oficiale, tragicul eveniment s-a produs în cursul serii de ieri, în jurul orei 22:00. Un apel la 112 anunța prezența unei persoane de sex masculin, decedată, și care ar prezenta leziuni în zona capului, în fața unui bloc de pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. La fața locului s-a constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu. Ajunse la fața locului, echipajele medicale ISU și SAJ l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind în zadar.

Din informațiile Sibiu Independent, tânărul decedat, pe baza consumului de alcool, ar fi agresat mai mulți locatari din blocurile vecine, făcând un scandal monstru. După ce s-a oprit din împărțit injurii și pumni, tânărul s-a oprit în fața blocului nr.12, situat pe strada Henri Coandă din Sibiu. După scandalul provocat de tânărul de 23 de ani, Imediat după agresiune, suspectul în vârstă de 56 de ani, din municipiul Sibiu, l-ar fi căutat pe tânăr pentru a-i cere socoteală pentru agresiunea asupra unui prieten / frate. Discuția a degenerat iar sibianul de 56 de ani și-a pierdut cumpătul, lovind victima în cap cu o bară. Imediat după teribila faptă, autorul a părăsit zona, fiind depistat după aproximativ două ore.

Față de acest bărbat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore.

„Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Față de acest bărbat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai