spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Noi detalii despre crima de la Sibiu. Victima a fost lovită puternic deși era deja căzută la pământ

Știri din Județ

Publicitate

Ies la lumină noi detalii despre producerea crimei de la Sibiu. Procurorii sibieni au terminat ancheta preliminară și arată cu exactitate desfășurarea conflictului.


Conform informațiilor oficiale, suspectul crimei este un sibian în vârstă de 68 de ani. Acesta a omorât în bătaie un tânăr de doar 23 de ani. Conform procurorilor, în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 22:00, victima, un tânăr în vârstă de 23 ani, s-a deplasat pe scara unui bloc din municipiul Sibiu, unde, într-un interval scurt de timp, a agresat 5 persoane, pe care acesta nu le cunoştea. Alarmat de gălăgia produsă pe scară şi de convorbirea telefonică avută cu unul dintre bărbaţii loviţi de victimă, inculpatul a ieșit din apartamentul său pentru a vedea ce se întâmplă.

În acel moment, bărbatul de 68 de ani a intrat în conflict cu victima şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi trunchiului, în timp ce aceasta se afla căzută la pământ. După aceea, orbit de furie, a desprins o platbandă dintr-o bancă situată în apropiere, lovind victima în zona capului şi a gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul tânărului în vârstă de 23 ani.

Criminalul a fost reținut pentru 30 de zile

Redăm mai jos comunicatul Tribunalului Sibiu:

Prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 6.08.2023 procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea unui bărbat în vârstă de 68 ani din municipiul Sibiu pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188alin.1 Cod penal.

Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment procesual rezultă că la data de în data de 05.08.2023, în jurul orei 2200, victima, un tânăr în vârstă de 23 ani, s-a deplasat pe scara unui bloc din municipiul Sibiu, unde, într-un interval scurt de timp, a agresat 5 persoane, pe care acesta nu le cunoştea. Alarmat de gălăgia produsă pe scară şi de convorbirea telefonică avută cu unul dintre bărbaţii loviţi de victimă, inculpatul a ieșit din apartamentul său pentru a vedea ce se întâmplă. A intrat în conflict cu victima şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi trunchiului, în timp ce aceasta se afla căzută la pământ. Inculpatul a desprins apoi o platbandă dintr-o bancă situată în apropiere, lovind victima în zona capului şi a gâtului. Urmare a loviturilor primite a survenit decesul tânărului în vârstă de 23 ani.

Potrivit fişei de constatări preliminare moartea a fost violentă şi s-a datorat stopului cardio-respirator consecutiv unui traumatism cranio-facial cu hemoragie subarahnoidiană și panventriculară cerebrală consecutivă.

În seara zilei de 6.08.2023 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Vis-a-vis de conținutul articolului, văd că nu zice nimeni de 112. probabil că nu au venit nici acolo. S-au întâmplat, că o boschetara sa intre într-un ap. la etj. 3. Cea de la 112, telefonista, ne-a sugerat sa mai sunam o data, că să răspundă poliția, sau mai bine să ieșim sa vedem daca nu cumva a plecat boschetara 😯🧐😂. Înțelegeți de ce oamenii își ies din „nervi”? Pentru că nu face nimeni nimic….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune