26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

Târgul de carte Gaudeamus revine la Sibiu

Știri din Județ

O nouă ediție estivală a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România se deschide vineri, 11 august, în Piața Mare din Sibiu.
Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, la ora 15.00.


Târgul este deschis zilnic între orele 10.00 și 21.00.


Reluată după o pauză de 13 ani, în septembrie 2021 – fiind unul dintre primele târguri de carte organizate în pandemie –  ediția sibiană a Târgului Gaudeamus a cunoscut o creștere rapidă (de circa 40%), din punctul de vedere al anvergurii, de-a lungul a doar trei ediții. Organizarea evenimentului într-o nouă formulă atractivă și accesibilă, potrivită atmosferei de vacanță care stăpânește orașul, s-a dovedit astfel de bun augur.

Publicitate


11 pavilioane expoziționale care vor găzdui cele mai prestigioase edituri din țară, evenimente editoriale și alte surprize, îi așteaptă în Piața Mare de vineri, 11 august, până marți, 15 august, pe sibieni și pe cei care au ales să își petreacă aici minivacanța de Sfânta Maria.
Evenimentul este organizat de Radio România, prin Echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

Președintele de onoare al ediției este domnul Radu Vancu, binecunoscut scriitor, publicist – redactor șef al revistei de cultură „Transilvania” din Sibiu, cadru didactic universitar, președinte al PEN România, personalitate extrem de activă în viața culturală națională.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică