spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Femeie dată dispărută! A plecat cu trenul de la Sibiu la Craiova

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută o femeie în 38 de ani, care ar fi plecat în dimineața acestei zile din Gara CFR cu intenția de a călători până în Craiova, fără a mai putea fi contactată de către familie, a ajunge la Craiova sau a mai reveni la domiciliu.


Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 13.08.2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un sibian despre faptul că soția sa, LEPȘA DENISA-GEORGIANA, în vârstă de 38 ani, în jurul orei 06:30 ale dimineții, a rămas în zona gării C.F.R. Sibiu întrucât dorea să călătorească singură spre municipiul Craiova. Din acel moment nu a mai luat legătura cu familia și nici nu a ajuns la destinație ori a revenit la domiciliu.

Semnalmente: înăltime 169 cm, greutate 50kg, păr vopsit de culoare roșu (negru natural), ochi căprui, ten piele brun, consituție astenică.

Obiecte de îmbrăcăminte: hanorac de culoare gri, tricou de culoare roșu, pantaloni tip sport de culoare negru, papuci de culoare alb.

Semne particulare: Acnee la nivelul feței, tatuaj monocolor situat pe exteriorul mâinii drepte ce reprezintă un trandafir, în interiorul căruia sunt cuvintele “CRISTI ION”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă