spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sportivi din Cisnădie și Galați, pe podiumurile competițiilor de ciclism din țară

Știri din Județ

Publicitate

E mijlocul verii adevărate, cu peste 30 de grade la umbră, cu lumea alergând care-încotro să găsească vacanța optimă. O vară numai bună să evadezi la munte sau la mare, la umbră sau la soare… ori să dai din pedale și să petreci un week-end sănătos pe bicicletă, fie la plimbare fie la concurs.


În week-end-ul trecut, Saschizul și fortificațiile sale incluse în patrimoniul UNESCO au fost gazdele competiției Transilvania Bike Trails Race, a treia etapă a Cupei României de MTB. Sportivii de top ai C.S.Tibiscus au fost printre cei circa 1.200 de participanți care au avut de ales între traseele de 78 km, 42 km ori 24 km, funcție de “caii”-putere și experiență. După experiență (și așteptări confirmate) au venit și rezultatele: Cristian Jidovu din Cisnădie – locul I al categoriei de vârstă, Marius Ionașcu din Galați – locul I al categoriei de vârstă, ambele rezultate la tura de 78 km care a trecut prin satele săsești, prin Viscri, prin bisericile fortificate din Meshendorf ori Bunești și prin cetatea Saschiz. “Organizarea de excepție, traseul și vremea au fost ingredientele unei zile cu spor în care picioarele au fost cu noi” – Cristian Jidovu.

Week-end-anterior a fost și el un succes pentru “aripa” gălățeană a cicliștilor de la C.S.Tibiscus: participând la cursa de MTB din cadrul Maratonului Nordului de la Darabani, alături de circa 160 de cicliști, Marius Ionașcu a ocupat locul I al categoriei M50+ la tura de 42 km în timp ce fiica sa Miruna Ionașcu s-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în clasamentul general al turei de 30 km.

Cu aceste frumoase rezultate, sportivii amatori de la C.S.Tibiscus sunt mândri de cele 31 de titluri de campion național, de 1500+ locuri pe podium la 1370+ acțiuni, rezultate de excepție strânse de o mână de pasionți ai sportului din Timișoara, Lugoj, Oradea, Turnu Severin, Cisnădie, Brașov ori Galați.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă